Puraga | PRESENTACION 100% RAZA AUTOCTONA NO OBRADOIRO DE HOSTALERIA O SALNES
7175
post-template-default,single,single-post,postid-7175,single-format-standard,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx child-child-ver-1.0.0,onyx-ver-1.8,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

PRESENTACION 100% RAZA AUTOCTONA NO OBRADOIRO DE HOSTALERIA O SALNES

PRESENTACION 100% RAZA AUTOCTONA NO OBRADOIRO DE HOSTALERIA O SALNES

📆O pasado venres estivemos en Sanxenxo, con @obradoirohostaleriadosalnes e @rociococina nunha xornada de Exaltación da carne de poldro 100% Raza Autóctona.🎉💯
Os asistintes tiveron a oportunidade de coñecer procedencia e propiedades da carne de poldro🌾, a través dunha pequena charla de Antía e Rocío, así como de degustar tres platos diferentes e observar a súa elavoración nun show cooking de Rocío.👏
Unha magnífica xornada, á que agradecemos a @obradoirohostaleriadosalnes e a @rociococina por contar con @100x100potrogallego e @puraga_cabalos_prg !!
Os platos que puideron degustar:
-Tiras de poldro con pementos fritidos🌶
-Mini haburguesa de poldro🍔
-Costela de poldro con cervexa negra🍻
Moitísimas gracias ás persoas que se achegaron á degustación, estamos traballando para ofrecer a nosa carne de poldro 100% Raza Autóctona por toda Galicia! 💪
Evento financiado por Xunta de Galicia, Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación e Fondos FEADER: Europa inviste no rural.