PRESENTACION 100% RAZA AUTOCTONA NA ESCOLA DE HOSTALERIA HARINA BLANCA(VIGO)
Esta mañá estivemos na Escola de Hostelería Harina Blanca @harinablanca (VIGO) para presentarlles aos alumnos da escola o noso producto carne de poldro 100% Raza Autóctona
Acompañounos a nosa amiga @rociococina, toda unha especialista en cociña con Razas Autóctonas!
Os alumnos despois de recibir unha charla informativa sobre o Cabalo de Pura Raza Galega , o súa forma de cría en extensivo , as propiedades da súa carne e moito mais, tiveron a oportunidade de despezar unha canal e preparar uns platos exquisitos coa nosa carne de poldro 100% Raza Autóctona
A súa acollida foi boísima!! Agardamos que estes futuros chefs incorporen a carne de poldro 100% Raza Autóctona nos seus pratos
A xornada foi todo un éxito!!
Moitas gracias a @harinablanca @rociococina e a todos os alumnos!
Evento financiado por Xunta de Galicia, Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación e Fondos FEADER: Europa inviste no rural.
#puraga #100x100razaautóctonacabalodepurarazagalega #100x100razaautoctona #potrogallego100x100razaautoctona #poldrogalego100x100razaautoctona #onoso #lonuestro #100x100nuestro #100x100onoso #cfeadesergude #carnePRG #carnesana #carnesaludable #carneparatodoelmundo #calidadePRG #carnekm0 #carnedeproximidad #delmonteatumesa #hamburguesasdepoldro #hamburguesasdepotro #empanadadepotro #empanadadepoldrogalego #fitness #carnericaenproteinas #carnericaenhierro