Puraga | PRESENTACION 100% RAZA AUTOCTONA NA ESCOLA DE HOSTALERIA HARINA BLANCA(VIGO)
7172
post-template-default,single,single-post,postid-7172,single-format-standard,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx child-child-ver-1.0.0,onyx-ver-1.8,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

PRESENTACION 100% RAZA AUTOCTONA NA ESCOLA DE HOSTALERIA HARINA BLANCA(VIGO)

PRESENTACION 100% RAZA AUTOCTONA NA ESCOLA DE HOSTALERIA HARINA BLANCA(VIGO)

🔵 Esta mañá estivemos na Escola de Hostelería Harina Blanca @harinablanca (VIGO) para presentarlles aos alumnos da escola o noso producto carne de poldro 100% Raza Autóctona 🔵
👉Acompañounos a nosa amiga @rociococina, toda unha especialista en cociña con Razas Autóctonas!
Os alumnos despois de recibir unha charla informativa sobre o Cabalo de Pura Raza Galega 🐎, o súa forma de cría en extensivo 🌱, as propiedades da súa carne e moito mais, tiveron a oportunidade de despezar unha canal e preparar uns platos exquisitos coa nosa carne de poldro 100% Raza Autóctona 🥩
👏A súa acollida foi boísima!! Agardamos que estes futuros chefs incorporen a carne de poldro 100% Raza Autóctona nos seus pratos 🤤
A xornada foi todo un éxito!! 🎉
Moitas gracias a @harinablanca @rociococina ❤️ e a todos os alumnos!
Evento financiado por Xunta de Galicia, Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación e Fondos FEADER: Europa inviste no rural.