Puraga | DEGUSTACIÓN GRATUÍTA NA RAPA DAS BESTAS DE CARBALLO, FRIOL
6786
post-template-default,single,single-post,postid-6786,single-format-standard,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx child-child-ver-1.0.0,onyx-ver-1.8,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

DEGUSTACIÓN GRATUÍTA NA RAPA DAS BESTAS DE CARBALLO, FRIOL

DEGUSTACIÓN GRATUÍTA NA RAPA DAS BESTAS DE CARBALLO, FRIOL

O sábado 28 de xullo celebrase a Rapa das Bestas de Carballo, Friol.

Este ano,como novidade, PURAGA en colaboración coa @lachatacaravana fará unha degustación de chourizos e hamburguesas de poldro GRATUITA,patrociada pola Concellería de Medio Rural, Ministerio de Gandería e Pesca e FEADER,non cha podes perder!!!


Pola maña terá lugar as 9:00h a xuntanza dos cabaleiros que recolleran e baixaran o gando ao curro.

As 12.00h celebrarase a rapa, os aloitadores veranse cara a cara cos animais onde a sua destreza e habilidade serán postas en xogo para coller as eguas e proceder a rapa das crines e colas.

E será a partir das 12.00h cando comenzará a degustación GRATUITA de hamburguesas e chourizos de poldro, patrocinado pola Conselleria de Medio Rural, Ministerio de Agricultura, Pesca, Alimentación e Medio Ambiente e FEADER.

A continuación, haberá a comida na carpa(20€) e pola tarde as probas de velocidade das carreiras e de destreza a cabalo coa gymkana.


Non esperes a que cho conten!!TES QUE VIR!

Para máis información visita as nosas redes sociais en Instagram e Facebook!

#PURAGA #rapadasbestas #cabalosdemonte #cabalosprg #friol #carballo#cmvmccarballofriol #eguasprg #degustaciongratuitadecarnedepoldro#nonesperesaquechoconten #probaacarnedepoldro #deliciosa#culturacabalar #tradicion #galiciacalidade #onoso #eguasecabalosPRG#degustacionPURAGA



Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR