ESTACHE BO!
Estache bo! claro que si!
E se non que llo digan a Xoanqui, mirade que receita preparou con carne de poldro 100% Raza Autóctona.
Pincha aquí para ver a receita
Receita:
POLDRO CON PATACAS EN ADOBO INGREDIENTES:
- • 1 encontro de poldro
- • Sal de Maldon
- • 3 patacas
- • 1/2 ducia de tomates cereixa
- • 1/2 ducia de espárragos verdes
Para o adobo:
- • 3 dentes de allo
- • 1 culleriña de ourego
- • 1 culleriña de comiño
- • 1 culleriña de perexil fresco picado
- • 1 culler de vinagre
- • Sal gorda
- • 1/2 cunca de auga
- • Pementa
ELABORACIÓN: Fritimos as patacas en anacos grandes con tres dentes de allo. Cando estean as patacas case listas retirámolas e reservámolas. Nun machucador facemos o aliño co allo, o ourego, o comiño, o perexil, o vinagre, o sal e a auga. Aliñamos as patacas con este mollo. Nunha prancha moi quente marcamos o poldro por tódalas
súas caras. Salgamos. Empratamos as patacas co poldro xunto cunhas verduras marcadas na prancha. E listo para comer…!!!